Partner som forstår betydningen av samspill

Armat™ er et etablert varemerke som produseres og markedsføres av ArcelorMittal Construction Norge AS. Et stort sortiment av kvalitetsprodukter gjør oss til en konkurransedyktig aktør på markedet innen takplater, veggplater, takrennesystemer og taksikkerhet.

Produktene våre markedsføres via et gjennomtenkt nettverk av forhandlere/ byggevarebutikker, viktige samarbeidspartnere som vi gjør alt for å hjelpe gjennom service og støtte.

Høy beredskap

Lagerberedskapen er viktig. Som kunde og samarbeidspartner skal du føle deg trygg på at du raskt får de produktene du trenger.

Våre standardiserte og mest etterspurte produkter produseres kontinuerlig og legges på lager hos oss i påvente av henvendelser. Produktene lagerføres også hos flere av våre forhandlere.

Tilgjengelighet for forhandlere og sluttkunder

Våre produkter markedsføres gjennom byggevarebutikker, entreprenører og blikkenslagere over hele landet. 

Som partner kan du alltid regne med full støtte og service fra våre kontorer i Lillestrøm, Trondheim og Fredrikstad. Serviceorientert personale og veltrimmede logistikkrutiner innebærer raske beskjeder om lagerstatus og ordrestatus og ikke minst levering til avtalt tid.

Smarte råd om metall

Armats salgsteam har lang erfaring innenfor metall og bygg. Vi hjelper deg som partner og kunde til riktig produktvalg, vi gir tekniske tips og svar på spørsmål om for eksempel montering. Vår tekniske avdeling bistår med informasjon om aktuelle forskrifter og bestemmelser. Du kan også få hjelp med beregninger for prosjektet ditt.

Våre forhandlere har erfaring og høy kompetanse, og de kan gi deg nødvendig informasjon i spørsmål om for eksempel materialforbruk, innfesting, lekting, farger og beslag.

Glada bemötande från Armat

Packning av Armat

Säljare av Armat