Produkter som spiller i en egen divisjon

Det norske klimaet stiller høye krav til eiendommens tak og vegger. For deg som huseier er det derfor viktig å finne materialer som beskytter mot vind, nedbør og store temperatursvingninger. Stål har lenge hatt en plass som et funksjonelt og attraktivt alternativ ved valg av byggemateriale. Et lett, pent og solid materiale med lang levetid og minimale vedlikeholdskrav.

Under varemerket Armat™ samles innovative, lettmonterte stål og aluminiums produkter for nybygg og ombygging, renovering og reparasjon av boliger, kontor, industri- og landbrukseiendommer.

Sortiment som rommer det meste

Armat™ omfatter det meste innen byggplater. Programmet er nærmest ubegrenset og rommer alt fra takplater, veggplater, gulvplater, takpanner og planplater til komplette systemer for taksikkerhet og takrenner.

Med råmaterialet fra ArcelorMittal, verdens største stålkonsern, og egen produksjon i Karlstad og Sveg, kan vi tilby en fleksibilitet som overgår det meste. Valgfriheten er stor, og du som kunde kan velge mellom et bredt utvalg av former, farger, profiler og overflatebelegg. 

Høy og jevn kvalitet

Med ArcelorMittals verdensomspennende organisasjon i ryggen har vi på ArcelorMittal Construction mulighet til å bruke store ressurser på forskning og utvikling. Materialet vårt forbedres stadig med nye egenskaper som gjør dem mer holdbare og lettere å arbeide med.

ArcelorMittal gir oss sporbarhet på stålet, fra gruve til ferdig tynnmetall. Egen produksjon, med full kontroll over spalting, klipping og sluttbearbeiding, fullbyrder produksjonskjeden og garanterer høy og jevn kvalitet. 

Garantier som gir trygghet

De fleste av våre produkter leveres med 20 års garanti, men den faktiske levetiden til metallet er mye lengre. Garantien omfatter sprekkdannelse, krakelering, gjennomrusting og unormale fargeforandringer. 

De generøse garantivillkårene gjør Armat™ til et trygt valg for kunder i alle ledd. 

Lette å montere og vedlikeholde

Armat™ passer like godt, uansett om du bygger nytt eller renoverer. Stål/ Aluminiums takene veier vesentlig mindre enn tegltak, er perfekte for skjøre takkonstruksjoner og er lette å håndtere og montere. Legg selv eller få hjelp av en fagmann.

Materialet har egenskaper som gjør at det uten ekstra tiltak beholder gløden lengre. Gjennom regelmessig vedlikehold kan du likevel påvirke utseendet og levetiden til platene ytterligere. Regelmessig rengjøring og forbedringsmaling av eventuelle skader er små, men viktige tiltak for at et tak skal holde seg pent i mange år.

Takplåt och vattenavrinning ArcelorMittal

Profilerad plåt från ArcelorMittal

Plaplåt från ArcelorMittal